Fredagar 19:30-23:00

Du som är 13 år och uppåt är varmt välkommen att hänga med oss i Pingstkyrkan.

Tonår erbjuder en plats där vänner kan hänga med varandra och delta i de olika aktiviteterna som erbjuds under kvällen. Det kan vara spelkvällar, tävlingar, pingis m.m. Ibland händer det att vi åker på resor och läger. Vi bjuder in till samlingar där vi samtalar om kristen tro och vem Jesus är.

Tonår bygger på kristna värderingar, vilket innebär att alla är och ska känna sig välkomna och älskade som de är. Vi vill att deltagarna på Tonår ska få möjligheten att utveckla sina kreativa sinnen, sina samarbets- och problemlösningsförmågor, träffa nya vänner och få en chans söka sin tro på Jesus Kristus och lära sig respektera andras tro. Allt detta vill vi ska ske i en trygg miljö för deltagarna.

Det kostar inget att delta i vår verksamhet. Men vi registrerar kontaktuppgifter för deltagarna. För nya deltagare vill vi även ha kontaktuppgifter och ett medgivande från vårdnadshavare. Vi använder kontaktuppgifterna för statistik och som underlag för bidrag från Pingst Ung och Bilda. Pingst Ung är pingströrelsens nationella organisation för barn- och ungdomsverksamhet, där vår församling är en lokalavdelning.

Det är vi som är ledare för Tonår:

Ola Särnholm

Tobias Ringbäck

Har du frågor kan du kontakta någon av ledarna.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 2 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.